unga aktiesparare

Är man under 28 år och har börjat intressera sig för privatekonomi och investeringar så tycker jag definitivt att man ska ta sig en titt på unga aktiesparare. Jag har själv varit med där sedan jag var 19 år gammal och de kunskaper som jag har fått ut ifrån att vara medlem där tycker jag är ovärderliga. Visst är det kunskap som jag i mångt och mycket hade kunnat samla in på annat håll. Jag vet inte exakt hur det är nu men när jag blev medlem så fick man snabbt en bok som grundläggande gick igenom privatekonomi och hur man kommer igång både med budget och med sparande. Den var lättläst och intressant och gjorde snabbt att jag kom igång.

Men även nu vet jag att det vid ett flertal tillfällen per år kommer unga aktiesparares egna tidning stock magazine samt aktiespararnas tidning Aktiespararen. Framförallt stock magazine vill jag hylla här då det är väldigt rolig och intressant läsning och egentligen så är bara den värd de 275kr per som medlemskapet kostar. Sedan så får man även en massa rabatter och förmåner på tidningar och diverse aktiemäklare.t

Det kanske absolut bästa om man är ny är att man kostnadsfritt kan gå på de träffar och utbildningar som unga aktiespararna tillhandahåller och som gör att man snabbt kan lära sig mycket mer om sitt sparande. Så är det så att man har planer på att lära sig att investera i aktier eller fonder så tycker jag absolut att man bör överväga att bli medlem. Man kommer även i kontakt med likasinnade så att man kan få diskutera med andra som har samma intresse.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *